Deler

Volkswagen Amarok er en ganske ny modell fra VW, den ble først introdusert på markedet i 2010. Volkswagen Amarok er klassifisert som en pickup, som du kan få flere forskjellige bensin- og dieselmotorer for, som enten er utstyrt med bakhjulsdrift eller 4motion, som er VWs eget firehjulsdrift system

Volkswagen Beetle er trolig en av de mest ikoniske bilene som Volkswagen har skapt, og historien går langt tilbake. Den første billen kom på markedet i 1938 og produksjonen fortsatte til 2003. Etter det ble produksjonen satt på vent en kort periode, men den ble gjenopptatt i 2011 i en mer moderne form enn før. Felles for de ulike modellene gjennom årene er at de er klassifisert som en liten middelklassebil. VW Beetle er imidlertid tilgjengelig som både cabriolet og kombi, og du kan få veldig forskjellig utstyr til de forskjellige modellene, avhengig av hva du liker. For eksempel kan du få flere forskjellige bensin- og dieselmotorer til modellene, og du kan alltid kjøpe litt ekstrautstyr i tillegg til vanlig tilbehør.

Volkswagen Lupo er en mikrobil fra Volkswagen Group, som ble produsert i årene 1998 - 2005, da Volkswagen Fox overtok stedet i bilmarkedet. Gjennom årene var Volkswagen Lupo bare tilgjengelig som hatchback, men du kunne få en rekke forskjellige bensin- og dieselmotorer i forskjellige størrelser.

Volkswagen Passat er en stor mellomstor bil fra Volkswagen Group. Produksjonen av denne startet allerede i 1973, og i dag pågår den sjette generasjonen av modellen. Dette bidrar til å sikre at det finnes en rekke forskjellige modeller. Den er for eksempel tilgjengelig både som stasjonsvogn, sedan og stasjonsvogn. For de forskjellige modellene kan du få flere forskjellige motormodeller. Du kan for eksempel velge mellom en 4-, 5-, 6- og 8-sylindret bensinmotor eller en 4- og 6-sylindret dieselmotor.

Volkswagen Phaeton er en luksusbil produsert av Volkswagen Group. Det er en relativt ny modell fra Volkswagen. Den kom først på markedet i 2002 og produseres fortsatt i dag. Luksusbilen er kun tilgjengelig i sedanversjon, men til gjengjeld er det flere forskjellige motorer å velge mellom, både bensin- og dieselmotorer

Kommentarer